INS & OUTS E-CHALLENGE

DE ESSENTIE VAN DE CHALLENGE

VOOR DE NOORDKAAP E-CHALLENGE DRAAIT ALLES OM DE UITDAGING VOOR JOU EN JE EV. NIET ALLEEN VAN A NAAR B, MAAR SLIM RIJDEN EN DOORZETTINGSVERMOGEN ZIJN KEY. REK DE GRENZEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN OP EN TIK DEZE FANTASTISCHE UITDAGING NAAR HET HOGE NOORDEN AF.

Jij rijdt met jouw elektrische auto door de meest fantastische landschappen en trotseert serieuze kou. Wij houden het eenvoudig voor je, waardoor je met een minimale preparatie kunt starten in de allereerste EV challenge naar het noorden. Hierdoor kun je focussen op wat echt belangrijk is: het volgende laadstation, het oprekken van je battery pack, de jacht op het noorderlicht en nog veel meer. Lees hier waar je aan moet denken bij een juiste voorbereiding van je elektrische auto.

Wij rijden vanuit een missie, namelijk de eenvoudige gedachte dat jouw elektrische auto maar ook jijzelf in staat zijn tot veel meer. Wij geloven in de kracht van elektrisch rijden. Niet alleen het bereiken van de Noordkaap onder extreme omstandigheden maar ook een betere, duurzame toekomst doen we samen. Samenwerking onderweg is dan ook essentieel voor alle deelnemers en past in het DNA van deze challenge. Samen help je elkaar er doorheen, tip je elkaar over beschikbare laadstations en het optimaliseren van je bereik. 

Maak je klaar voor de mooiste uitdaging ever!

JA , IK SCHRIJF ME IN!