Over ons

We like to travel all over the world and take you with us on epic rides. And while we're at it, we might as well do something good and give you a memory to last your lifetime. We believe in making an impact in many ways. Whether it's about making a lasting impression on our participants, social challenges or sustainability, we care.

HISTORIE

Al ruim 20 jaar reizen we de wereld rond op zoek naar avontuur en impactvolle lokale projecten OM TE ondersteunen. Van Azië, Afrika en het Midden-Oosten tot Europa, we zijn altijd sociaal betrokken geweest bij de wereld waarin we leven.

Zo ontstond in 2011 de Noordkaap Challenge. Nu, na miljoenen te hebben ingezameld en een impact te hebben gehad door tientallen belangrijke doelen wereldwijd te ondersteunen, beginnen we aan een nieuwe reis; het verbinden van avontuur met een positieve impact op het milieu. Dit is het startpunt van de Noordkaap E-Challenge, start januari 2025.

De Noordkaap E-Challenge gaat jou een geweldige ervaring geven en tegelijkertijd awareness creëren over de capaciteit van elektrische voertuigen, waarbij we bewijzen dat ze net zo bekwaam zijn als hun brandstof-aangedreven tegenhangers en zeer geschikt zijn voor het echte avontuur.

Na de start van de eerste challenge naar NW Afrika in 2004 werd het ons al snel duidelijk dat werken mét purpose echt ons ding is. En dan liefst samen met de teams. Dat ruige randje, de constante zoektocht naar het onbekende en een gezonde verslaving aan avontuur is wat de Challengers met elkaar en met ons verbindt. Maar nog belangrijker, de manier waarop we reizen houdt ons scherp en problemen lossen we samen op. Dat zit in ons DNA.

Nu, 20 jaar later, met ruim 2.000 deelnemers die aan de start verschenen en miljoenen aan donaties voor lokale projecten wereldwijd weten we dat het leven aan de andere kant niet zoveel verschilt. Hoop, zorgen, ambities, vriendschappen, familiebanden en meer maakt ons hetzelfde. ONE WORLD is dan ook waar we in geloven en hoe we op deze aarde staan.

Behalve naar NW Afrika hebben we meerdere challenges georganiseerd. Onder meer naar Peking, India, Mongolië, het Midden Oosten en de Noordkaap. Dan wel vanuit Nederland gestart of juist coast-to-coast. Wij blijven doen wat we doen en werken constant aan nieuwe uitdagingen. Stap in onze wereld en ontdek waar jouw grens ligt.

LEES HIER HET INTERVIEW MET DE INITIATIEFNEMERS