Inschrijven

Redefine Your Drive

Kom uit je comfortzone en ga de uitdaging naar de Noordkaap aan met jouw elektrische auto. De allereerste editie start op 10 januari 2025. Er geldt een maximum aantal teams en er is véél animo, dus meld je snel aan! Je zit dan nog nergens aan vast, want pas na ontvangst van het inschrijfgeld is jouw startplek definitief.

JA, Ik GA MEE MET de noordkaap E-challenge 

EV GEGEVENS
 

TEAM CAPTAIN

Teamgenoot 1
 
 

Teamgenoten

Teamgenoot 2  

Teamgenoot 3  

Teamgenoot 4  

Betaalwijze

De inschrijfprocedure is als volgt: je meld je aan als team en ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding, inclusief de factuur voor het inschrijfgeld. Na ontvangst van de betaling voor jouw team wordt een startnummer toegekend - first come, first serve. 

Factuur op bedrijf

Het is mogelijk de factuur op naam van je bedrijf te ontvangen. Laat in dat geval hieronder jouw bedrijfsgegevens achter:

 
 

Het inschrijfgeld is exclusief overnachtingen en eten. Ruim voor de startdatum ontvangt jouw team daarom nog een hospitality package voor het boeken van de geselecteerde accommodaties. Er wordt geselecteerd op kwalitatief goede accommodaties uit het midden prijssegment. Zodra de route definitief is - en activiteiten langs de route mogelijk zijn - ontvangt ieder team een overzicht van activiteiten waar men zich individueel voor kan inschrijven.

Nog opmerkingen of vragen? Laat het ons hieronder weten.