INS & OUTS E-CHALLENGE

JIJ JOUW CHALLENGE, WIJ DE REST

NAAST EEN GEWELDIGE ERVARING GAAT HET JOU ER ONDERWEG OM HET MAXIMALE UIT JE EV TE HALEN. DOORZETTINGSVERMOGEN EN STRATEGISCH LADEN ZIJN CRUCIAAL. MAAR WAAR JE EEN MISCALCULATIE HEBT GEMAAKT OF VAN DE WEG RAAKT,  ZIJN WIJ ER VOOR JOUW TEAM. DAT GELDT OOK BIJ DE ACTIVITEITEN ONDERWEG OF BIJ DE OVERNACHTINGEN.

Tijdens de challenge ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je altijd voldoende charge hebt voor het halen van je eindbestemming van die dag. Dit zal niet altijd even eenvoudig zijn, laadstations zijn niet bereikbaar, je accu krijgt een tik door de lage temperaturen of je hebt simpelweg pech. Maar mocht je stil komen te staan door een lege accu ondanks dat je er alles aan hebt gedaan om weer op de weg te komen, dan zijn wij jouw vangnet.

Wij zorgen ervoor dat je ter plekke weer kunt opladen - een zogenaamde Emergency Charge - zodat je op eigen kracht naar het dichtsbijzijnde laadstation kunt rijden. Wij zijn voor dit soort gevallen bereikbaar op een speciaal noodnummer dat live gaat zodra het startsignaal wordt gegeven.

Ook hebben we fixers en stewards op de weg om jou te ondersteunen bij accommodaties, activiteiten en mogelijke bottlenecks. Er wordt een afzonderlijk communicatie kanaal geopend waar jij middels push berichten de officiële alerts en updates ontvangt van de organisatie. Dus ja, het wordt jouw eigen ultieme test en avontuur, maar als het even tegenzit zijn wij er voor die extra back-up.