Tell me more

Sinds 2004 organiseren we de beste roadtrips naar de mooiste plekken op deze wereld. ZO HEBBEN WE In 2011 de Noordkaap Challenge GELANCEERD. NAAST HET AVONTUUR ZETTEN WE ONS IN VOOR IMPACTVOLLE PROJECTEN. BEN JIJ EEN EV RIJDER, GEK OP AVONTUUR EN GELOOF JE SAMEN MET ONS IN DE KRACHT VAN ELEKTRISCH RIJDEN EN DAT SLIM RIJDEN JE VERDER BRENGT, DAN IS DEZE CHALLENGE IETS VOOR JOU! 

Zeker, wij geloven in de kracht van elektrisch rijden. Het is tijd dat er meer awareness ontstaat waartoe de EV in staat is en klaar is voor het avontuur. Daarom, bij de Noordkaap E-Challenge draait alles om de uitdaging voor jou en je elektrische voertuig. Het gaat niet alleen om navigeren van punt A naar punt B, maar ook om slim rijden en doorzettingsvermogen.

Deze uitdaging is een kans om de grenzen van elektrisch rijden te verleggen en deze geweldige ervaring helemaal naar het hoge noorden te brengen. De allereerste Noordkaap E-Challenge start 10 januari 2025 en 7 dagen later parkeer jij op het noordelijkste puntje van Europa. Jij test niet alleen jouw EV onder lage temperaturen maar gaat ook op jacht naar het noorderlicht, rijdt door de mooiste sneeuwlandschappen en je kunt inschrijven voor activiteiten onderweg.

Onderweg bieden we jou support en regelen vooraf jouw team overnachtingen. En voor iedereen die niet veel tijd heeft voor de voorbereiding, dit is een echte plug & play challenge waarvoor je vandaag inschrijft en in korte tijd je gear op orde kunt hebben. Lees ook Preppen voor Onderweg. Teamspirit is key voor deze unieke ervaring, zo help je andere teams aan de laatste updates over de beste laadstations onderweg en deel je tips en tricks voor het rekken van ieders bereik. 

Wil je jouw trip ook gebruiken voor het ophalen van donaties voor een goed doel, laat het ons weten en we activeren een fundraising tool op jouw teampagina. 

Er is ruimte voor max 30 teams dus zorg dat je op tijd een startplek claimt! Inschrijven doe je hier: AANMELDEN