INS & OUTS E-CHALLENGE

HEB IK DE JUISTE EV OM TE STARTEN?

DE NOORDKAAP E-CHALLENGE IS EEN MULTI MERK UITDAGING OM IN EXTREME CONDITIES JOUW EV TE TESTEN TOT DE MAX. DUS JA, IS JOUW AUTO VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN DAN KUN JE STARTEN IN DE NOORDKAAP E-CHALLENGE. GELDIG KENTEKEN EN APK IS UITERAARD EEN MUST. 

Elk vermogen en bereik is welkom aan de start. Beperkt bereik? Realiseer je dat de afstanden die worden overbrugd variëren tussen 200 en ruim 700 kilometer per dag. In tegenstelling tot de teams met meer vermogen zal je veelvuldig tot 100% moeten laden en ook aanzienlijk vaker moeten laden. Jouw strategisch denken wordt meer op de proef gesteld en je bent een factor meer tijd kwijt gezien het aantal en soort laadsessies. De uitdaging met een laag kWh vermogen wordt daarom groter maar óók jouw voldoening zodra je jouw auto op de Noordkaap parkeert.

Lijkt jou de Noordkaap E-Challenge het avontuur dat je zoekt maar nog op zoek naar een geschikte EV? Verzeker jezelf alvast van een plek en meld je aan. Jouw EV registreren we dan later. Een handige tool voor een overzicht van alle EV's nu of binnenkort op de markt, is deze cheat sheet: Electrical Vehicle Database