Frequently asked questions

WAT IS HET INSCHRIJFGELD?

Om een plek te claimen betaal je 820 euro (ex btw). Dit is inclusief maar liefst 3 events én begeleiding tijdens de reis: de Meet & Greet voorafgaand aan vertrek, de start en de finish. Daarnaast uiteraard het met zorg samengestelde Noordkaap E-Challenge roadbook en de officiële stickers. Onze Crew houdt contact met de teams en deelt informatie over de weersomstandigheden, de activiteiten en gezamenlijke ontbijt- en diner momenten. 

Het reserveren van de accommodaties regelen we vóór vertrek, houd rekening met ongeveer 70-90 euro p.p.p.n. Last but not least, we zorgen voor mooie routes, zoveel mogelijk via binnenwegen, en unieke activiteiten die je onderweg mee kunt pakken. Tijdens de e-challenge houden we de accommodaties op de hoogte van jullie komst, zodat je alleen nog hoeft in te checken.

Overige kosten?

Vraag via info@echallenge.nl een overzicht op met de geschatte kosten van de reis. Naast inschrijfgeld heb je te maken met verblijf (vooraf geboekt), opladen, optionele activiteiten zoals een huskytocht en natuurlijk eten en drinken onderweg, voor zover het niet is inbegrepen bij je verblijf. Je bent daarnaast verplicht om een tracker via ons te huren, zodat we kunnen zien waar iedereen rijdt tijdens de challenge en in geval van nood elkaar kunt vinden. 

Mocht je stil komen te staan door autopech of een lege accu en je hebt alles gedaan om weer op de weg te komen, dan zijn wij jouw vangnet. Wij zorgen dat je ter plekke weer kunt opladen - een zogenaamde emergency charge - zodat je op eigen kracht naar een laadpunt kunt rijden. Ons noodnummer hiervoor gaat live zodra het startsignaal wordt gegeven.