Frequently asked questions

WANNEER IS DE START & FINISH

De allereerste Noordkaap E-Challenge start op vrijdag 10 januari 2025! De Noordkaap E-Challenge is een schitterende uitdaging voor jou en je EV. Het draait allemaal om avontuur, slim rijden en doorzettingsvermogen in een ongekend mooi winterlandschap met serieuze sub-temperaturen. Na 7 etappes bereikt jouw team het noordelijkste puntje van Europa. 

We starten op 10 januari op een iconische plek in Nederland. De finish op de Noordkaap is 7 dagen later. Op dag 8 vieren we op de Noordkaap het behalen van de finish. Daarna rijd je - vanaf 20 januari- je eigen route terug naar Nederland. Afhankelijk van de door jou gekozen retour route, vaardigheden, laadpunten onderweg en tempo ben je ongeveer een week later weer terug in Nederland. 

De start locatie wordt in de loop van het jaar bekendgemaakt.

Maar first things first, aanmelden kan via INSCHRIJVEN of stuur een mail naar info@echallenge.nl. Er zit een limiet aan het aantal startplekken, dat heeft te maken met onze route, de aanwezigheid van laadstations, de bijbehorende accommodaties en activiteiten onderweg. Er is veel interesse, dus ben jij al zeker van je zaak, meld je dan asap aan om een startnummer te reserveren.