Frequently asked questions

SAMENSTELLING VAN JOUW TEAM

Elk team bestaat uit twee deelnemers. Samen breng je deze challenge tot een goed einde. Is er een maximaal aantal teams? Ja, helaas wel, wij houden van gezelligheid, maar er zit een limiet aan het aantal teams dat meekan, dat heeft te maken met onze route, de aanwezigheid van laadpalen, de bijbehorende accommodaties en activiteiten onderweg.

MAKING GREAT MEMORIES

De Noordkaap E-Challenge is een geweldige kans om de kracht van elektrische auto's te (be)proeven. En een fantastische roadtrip om te maken met iemand die je dierbaar is. Met elkaar maak je de mooiste herinneringen. We hebben ze al vaak zien komen, teams bestaande uit een ouder met één of meer kinderen, vrienden, vriendinnen, collega's en buurmannen met een bijzondere vriendschap. De Noordkaap E-Challenge verbroedert en verbindt, er komen ontberingen en tegenslagen onderweg, maar aan de finish straalt de blijdschap er ondanks vermoeidheid altijd doorheen. 

Wil jij in 2025 dit elektrische avontuur aangaan, meld je dan aan en claim je startnummer. Er is veel interesse, dus ben jij al zeker van je zaak, meld je dan asap aan om een startnummer te reserveren. Ga naar INSCHRIJVEN